Våra tjänster

LindströmRömbo skapar lösningar för dig som gör ditt företag framgångsrikt. Vi kallar oss för Customer Success Team. Att skapa din framgång är vårt jobb.

 • Varumärkesstrategier

  Faktum är att du bygger ditt varumärke från dag ett som företag. Vi hjälper dig att göra det rätt från början.

 • Varumärkesplattformer

  Ett varumärke bygger allt från sin unika plattform. Att ta fram en varumärkesplattform är det roligaste vi vet och vi hjälper gärna till att göra din. Be gärna om referenser så du får en bra uppfattning om vad vi kan göra.

 • Webbanalyser

  Vi gör helt enkelt en analys av din webbplats och gör konkreta förslag på åtgärder för maximal prestanda och genomslagskraft. Vi tittar på hur den fungerar, ser ut, vad den innehåller och främst vad den inte innehåller. Det brukar vara så. Man missar en del viktiga saker som borde finnas med för att göra besökarna på webbplatsen så där supernöjda.

 • Webbmastering

  Vi tar hand om din kontinuerliga drift av webbplatsens innehåll. Skapar nyheter, lägger in bilder och uppdaterar. Allt det där som någon på kontoret skulle gjort. Men inte gjort. För att det var för länge sedan man var inne och pillade på det administrativa verktyget och nu minns man inte hur man gjorde. Det gör vi gärna åt dig:-)

 • Projektledning

  En projektledare håller ordning på projektet så allt som ska göras blir gjort i rätt tid och på rätt sätt. Allt från att boka tryck till annonsutrymme i tidningar till att sätta samman team av fotografer och skribenter för att producera en tidning.

 • Workshops och fokusgrupper

  Vi är duktiga på workshops. Genom workshops tillsammans med t.ex. ledningsgrupper, anställda eller kunder pin-pointar vi rätt grejer och konkretiserar allt från kärnkompetenser till målgrupper. Fokusgrupper ger oss svaren på vad målgrupper vill ha och hur de vill ha det.

 • Utbildningar och föreläsningar

  Vi brinner för att lära andra det vi kan. Genom utbildningar och föreläsningar ökar vi medvetandet hos kunder i allt från generell marknadsföring till framtidsanalyser.

 • Koncept, idéer och kampanjer

  Utmaningar och att komma med lösningar på dessa är något vi verkligen älskar . Vi ser helheten och jobbar kreativa och moderna genomföranden som ger resultat.

 • Brandbook och grafiska manualer

  Oavsett företagets eller organisationens storlek behöver du skapa ett bra intryck som ger rätt signaler. För att göra det enkelt och effektivt krävs det hjälpmedel för att optimera det. Vi kallar det grafiska profiler och det styr din marknadsförings utseende och ton i språk.

 • Webbplats och hemsida

  Varje webbplats vi gör håller högsta tekniska kvalitet. Vi lägger stor vikt på vad som funkar och vi vet vad som krävs för att göra den optimal både på in- och utsidan!

 • Digital special projects

  Digitala specialanpassade lösningar är vi specialister på. Allt ifrån inbyggda smarta lösningar för administration i webbplatser till unika guider eller digitala verktyg.

 • Nyhetsbrev

  Att hålla kontakten med sina kunder är viktigare än någonsin när konkurrensen är tuff om deras uppmärksamhet och lojalitet. Ett nyhetsbrev ger dig ett försprång att återkoppla, informera och skapa merförsäljning

 • Sociala medier

  Att synas i social medier som Facebook och Instagram är vedertaget i dagens mediaplaner. Vad kan Facebook göra för ditt företag eller rättare sagt vad kan Facebook inte göra för ditt företag? Det vet vi.

 • Digital annonsering

  Annonsering är fortfarande ett effektivt sätt att marknadsföra sig på. Om man gör det på rätt sätt. Digitala annonser som är länkbara och innehåller motiverande uppmaningar har effekt.

 • Content marketing

  Idag sorterar Google bort det som inte är relevant före det som är relevant. Innehållet på webbplatser måste vara relevant idag för att fungera. Likaså innehåller i sociala medier. Vi hjälper dig att göra ditt innehåll relevant.

 • Filmer och digitala presentationer

  Film är oslagbart. Det finns nästan inget som är lika effektivt när det gäller att berätta en historia, sprida ett budskap, förenkla. försvåra, fördjupa eller bara åskådliggöra. Tillsammans med digital grafik i en presentation så är du hemma! Vi filmar på plats hos dig, i vår studio eller på någon annan spännande location. Vi gör vad som krävs för att det ska bli bra helt enkelt

 • Logotyper och grafiska profiler

  Logotypen är din symbol. Den ska vara bra. Den ska vara enkel. Den ska funka. Den ska säga rätt saker. Den ska ge dig fördelar. Den ska sälja. Den ska skapa ett intryck. Be ett proffs göra den. Om du behöver en grafisk profil som styr din visuella identitet som företag ska du också be proffs om hjälp.

 • Employer Brandning

  Ett företags anställda är en viktig del av företagets marknadsföring. De är ambassadörer för företaget. Vi vet vad som krävs och hur det ska funka. Är du osäker ring oss så gör vi en snabb analys och kommer med förslag hur det kan bli bättre. Eller så är ni redan awsome!

 • Skribent och Copy

  Det finns många som kan skriva. Men hur många kan skriva bra. Riktigt bra. Så att alla förstår eller åtminstone de flesta. Att använda ord och bokstäver som kommunikation är svårt. Jättesvårt. Därför ska du helst inte skriva själv. Be oss om hjälp.

 • Foto, produktfoto och bildsök

  Varje år fotograferar vi tusentals bilder av allt möjligt. Bilder som ska vara snygga, säljande, krispiga, suddiga, ljusa, mörka, klara, enkla, smarta, vackra eller gulliga. Bra bilder är något vi kan på våra fem fingrar. Och så har vi en egen studio med allt som behövs.

 • Illustrationer och animationer

  Är du bra på att rita? Det är vi! Vi gör allt från avancerade 3D-animationer av hela fabriker till enklaste pictogrammet eller beskrivningen av hur en skruv ska skruvas in i en planka.

 • Webbshop/E-handel

  Allt fler handlar på nätet och allt fler butiker poppar upp. Har du planer på att starta en webbshop så hjälper vi dig från start till mål. Vi bygger butiken, fyller den med produkter som vi fotograferar åt dig och så gör vi så att du kan ta betalt och så. Allt så den funkar och funkar. Glöm inte att marknadsföra den bara. Det kan vi också.

 • Trycksaker och profilmaterial

  Vad förståsigpåare än säger så har de fel. Den tryckta katalogen är inte död. Inte heller visitkortet eller kuvertet. Varje år producerar vi hundratals stora och små trycksaker. allt från kataloger på 300 sidor till enklaste visitkortet. Vill du få råd och hjälp med dina trycksaker så är vi rätt ställe att gå till. Vi designar, producerar och ser till att det kommer till tryckeriet.

 • Distribution och utdelning

  Vill du hitta en speciell målgrupp eller gå brett? Skjuta från höften som man säger! Oavsett vad du behöver så har vi jobbat länge med utdelning och distribution av marknadsföring i brevlådan och i mailkorgen.

 • Mässor, presentationer och events

  På en mässa räcker det inte att du har en snygg monter. Du måste vara intressant också. Och trevliga. Och ibland roliga att vara hos. Vi hjälper dig att skapa lite extra attention och buzz. Om du behöver vill säga. Vi gör hela montrar eller valda delar som du tycker behöver lite extra kärlek.

 • Touch Screen

  Tänk dig en iPad fast större. Ännu större. Ännu större. Ännu större. Nu har du 60 tum att använda. Den uppmärksamheten en 60 tums touch screen får är oslagbar. Är innehållet dessutom bra och proffsigt gjort så är du i fokus med ditt budskap. Vi hyr även ut touch screens - komplett med dator och stativ. Touch screen skapar även interaktivitet och kan göra besökare eller kunder självgående. Tänk på det när du inte hinner med. Skaffa en touch screen som hjälper dig.

 • Digital signage

  Det är som en vanlig tv kan man säga. Fast bättre, snyggare, mer hållbar och enklare. Dessutom skapar den ökad försäljning och mer hype än en trottoarpratare som skramlar runt. En digital signage, eller LFD som det egentligen heter, är byggd för 24/7 använding och är lika billig som en kvartsidesannons i lokalpressen.

 • PR

  Skapar du nyheter? Inte! Har du en strategi hur ska jobba med pressen och din relation med allmänheten public relation? Det kostar väldigt lite att skriva ett bra pressmeddelande som ger dig obetalbar redaktionell yta i press. Det kostar faktiskt lika mycket som ett dåligt pressmeddelande fast har betydligt bättre effekt. Vi hjälper dig gärna med dina publika relationer.

Färdiga paket

Vi gillar när det är enkelt och effektivt. Därför har vi skapat flera olika färdiga paketlösningar för olika typer av behov. Ett exempel är Start-upp. Start-upp är ett färdigt paket för nystartade företag som behöver hjälp att komma igång snabbt, effektivt och lönsamt. Allt du behöver ingår; logotyp, foto, folder, visitkort, hemsida med mera. När du anlitar LindströmRömbo som ditt Success Team får du alltid vår professionella feed-back och support genom projektet. Vår kunskap, omvärldsbevakning, erfarenhet och know-how om företag och kommunikation ingår alltid - gratis!

Startup

START-UP PAKET

En paketlösning för nystartade verksamheter.

34.500kr

 • Pris exkl. moms
 • Ingen månadskostnad
 • Värde: 65.000kr
Läs mer »

START-UP PAKETET

Start-Up paketet ger dig på ett enkelt, tids- och kostnadseffektivt sätt, grundläggande marknadsföringsmaterial för ditt nystartade företag. Start-Up paketet följer tydliga processer och begränsningar i förslag och korrektur för att du ska nå målet snabbt, precist och lönsamt.

* Upp till 12 månader efter registrering hos Bolagsverket

Detta ingår:

 • 1. Förstudie/analys - Bransch, marknad, trend och omvärld. Leveranstid ca. 5 arbetsdagar. Personlig och skriftlig presentation och dokumentation.
 • 2. Logotyp - Tre förslag varav ett färdigställs. Levereras i filformaten eps, png och pdf i färgrymderna RGB, PMS och CMYK. 10 dagars leveranstid.
 • 3. Visitkort - 2-sidigt i formatet 85x55 mm. 250 st. 350g. papper. 4-färgstryck på båda sidor. Ett förslag samt ett korrektur. 10 dagars leveranstid från godkänt korrektur. Frakt tillkommer.
 • 4. Folder - 4-sidig i formatet A4 (stående eller liggande). 250 st. 170g. papper. 4-färgstryck på alla sidor. Ett förslag samt ett korrektur. 10 dagars leveranstid från godkänt korrektur. Frakt tillkommer.
 • 5. Facebook - Uppsättning av enkel Facebooksida samt en timmes introduktion. 10 dagars leveranstid.
 • 6. Basic hemsida - Enkel webbplats från ett antal valbara designmallar som du själv kan redigera innehållsmässigt. Webbplatsens utseende och innehåll fungerar lika bra på dator som på mobil och surfplatta. För mer detaljer, se vårt paket Hemsida Basic. 10 dagars leveranstid. Kostnader för webbhotell och domänregistrering tillkommer.
 • 8. Text - För folder, webbplats och Facebook. En text om företaget och dess utbud (produkt/tjänst) på ca 2000 tecken. Intervju ca. 1 timme. Ett förslag samt ett korrektur.
 • 9. Foto - På plats på företag inom Västerviks kommun. 1 timme fotografering, 8-10 bilder. Reseersättning tillkommer vid resor längre än 10 km. 10 dagars leveranstid.
 • 10. Design av bildekor - Kostnad för dekormaterial och montering tillkommer. Ett förslag samt ett korrektur. 10 dagars leveranstid.

Behöver du mer?

Självklart kan vi göra mycket mer än detta - vi älskar att addera mervärden för dig som kund!

Boka direkt så kontaktar vi dig med mer information!


Komplett pris: 34.500kr


Din bokning är inte bindande förrän vi påbörjar produktion efter överenskommelse.

Boka direkt så kontaktar vi dig med mer information om hur vi tillsammans går vidare.

Pris exkl. moms. Se särskilda tilläggskostnader ovan.

Boka X

En bokning är inte bindande.

Vill du hellre prata med någon?

Kontakta Frederick Lindström för mer information och beställning av Start-up paketet och andra kommunikationslösningar:

Startup

HEMSIDA | STARTUP

Den enkla hemsidan som hjälper dig att synas på internet.

15.500kr

 • Pris exkl. moms
 • Ingen månadskostnad
Läs mer »

MOBILANPASSAD HEMSIDA | BASIC

Med vårt startpaket kommer du igång enkelt och effektivt med rätt hemsida för dagens användare. Det här paketet vänder sig främst till mindre verksamheter med enklare behov. Valet av design är begränsat och innehållet skapas av dig direkt i vårt onlineverktyg. Vi publicerar sedan din nya mobilanpassade hemsida och du har stöd av våra webbutvecklare genom hela processen. De guidar dig när det gäller vad du ska tänka på för att optimera din hemsida. Enklare kan det inte bli.

Vill du ha fortsatt hjälp med din hemsida erbjuder våra duktiga webbutvecklare smarta lösningar för fortsatt utveckling och underhåll av din hemsida.

 • 1. Design - Välj mellan 5 olika designer
 • 2. Anpassning av design - Färger, typsnitt och logotyp anpassas efter ditt företag
 • 3. Kontaktformulär
 • 4. Publicering av innehåll - Bilder och texter
 • 5. Facebooklänkning - Ditt flöde från Facebook
 • 6. Publicering av hemsida på internet
 • 7. Utbildning - 1 tim utbildning i publicering och ändringar i Wordpress
 • 9. Support - 2 tim support efter publicering

 • Hemsida med profil och design anpassad för ditt företag
 • Responsiv design
 • Upp till fem undersidor
 • Kontaktfomulär
 • Möjlighet att själv ändra innehållet på hemsidan

Komplett pris: 15.500kr


Din bokning är inte bindande förrän vi påbörjar produktion efter överenskommelse.

Boka direkt så kontaktar vi dig med mer information om hur vi tillsammans går vidare.

Pris exkl. moms.

Boka X

En bokning är inte bindande.

Vill du hellre prata med någon?

Kontakta Robert Ohlzon för mer information och beställning av Hemsida | Basic och andra digitala lösningar:

Boka

En bokning är inte bindande - du förbinder dig inte att köpa eller betala något när du bokar ett paket.

När du skickat din bokning kommer vi att kontakta dig och boka in ett möte.

Exempel

Varje år skapar vi flera hundra lösningar åt våra kunder. Här kan du se en del av vad vi har gjort.

Om oss

Vi tror på att vara genuint intresserade och att verkligen förstå våra kunders verksamheter. Men det är lika viktigt att vi även förstår våra kunders kunder. När vi sedan använder all den kunskapen tillsammans med vår kreativitet, då händer det något magiskt. Just detta är grunden för vår affärsidé på LindströmRömbo; "Att skapa effektiva, säljande och lönsamma helhetslösningar för marknadsföring och reklam med hjälp av kunskap, kreativitet och moderna hjälpmedel, strategier och resurser". Vi är stolta att säga att vi är reklambyrån som sannerligen är "Kundernas kund".

Kontakta oss

Vi är nyfikna och gillar utmaningar. Hör av dig!

Frederick

Fredérick Lindström

Creative Director

0490 - 411 201

Robert

Robert Ohlzon

Projektledare

0490 - 411 206

Magnus

Magnus Römbo

Art Director

0490 - 411 204

Nicklas

Nicklas Örnros

Formgivare

0490 - 411 203

Kristoffer

Kristoffer Forsgren

Webbutvecklare

Jonas

Jonas Rosenblad Holm

Formgivare

Hitta hit

LindströmRömbo AB

Östra Kyrkogatan 26c
59333 Västervik

0490-411 200

info@lindstromrombo.se

facebook.com/LindstromRombo