Hej, vi är LindströmRömbo och vi är lite annorlunda.Vad vi tror på

Vi tror på att vara genuint intresserade och att verkligen förstå våra kunders verksamheter. Men det är lika viktigt att vi även förstår våra kunders kunder. När vi sedan använder all den kunskapen tillsammans med vår kreativitet, då händer det något magiskt. Just detta är grunden för vår affärsidé på LindströmRömbo; "Att skapa effektiva, säljande och lönsamma helhetslösningar för marknadsföring och reklam med hjälp av kunskap, kreativitet och moderna hjälpmedel, strategier och resurser". Vi är stolta att säga att vi är reklambyrån som sannerligen är "Kundernas kund".

Vi skapar reklam och marknadsföring baserat på kunskap. Det vi gör är ingen konstform!

Vi är som bäst när vi tar hand om hela kedjan - från idé till färdig leverans.

Resultat 2013

 • 292

  TRYCKSAKER

 • 16

  LOGOTYPER

 • 291

  PROJEKT

 • 14

  FILMER

 • 39

  E-BREV

 • 19

  WEBBPLATSER

 • 16

  NYHETSBREV

 • 19

  TIDNINGAR

 • 9

  KATALOGER

 • 391

  MÖTEN

 • 19.281

  BILDER

 • 364

  KANNOR KAFFE


Vi som jobbar här


Vi är fyra kreativa och glada idé- reklam- design- och webbproducenter som brinner för det vi gör. Väljer ni LindströmRömbo som er reklambyrå väljer ni ett passionerat gäng som kommer göra allt för att skapa bästa möjliga resultat åt er. Förutom vi fyra som jobbar heltid på LindströmRömbo så har vi ett nätverk av fantastiska copywriters, fotografer, projektledare, webbutvecklare och tryckerier som vi samarbetar med.Vår process


Att anlita en reklambyrå är inte svårt. Så här går det till.


 

1. FÖRFRÅGAN

Allt börjar när vi får det första samtalet eller e-mailet från dig. Vi är alltid väldigt tillmötesgående och ingen fråga eller idé är för dum, så kontakta oss även om det bara är en lös idé du vill prata med någon om.
Om du tvivlar på om vi är "rätt" för dig så kontakta oss ändå, är det något som någon annan gör bättre så rekommenderar vi dig gärna något annat företag.

 

2. LÖSNINGSFÖRSLAG

Vi har jobbat med det vi gör en lång tid så chansen är stor att vi gjort ett liknande jobb innan. Det jobbet använder vi då som bas för att göra ett lösningsförslag eller offert om det efterfrågas, men allt handlar inte om pris för oss.
Vi tycker om att mötas så vi kan få en känsla för dig och ditt företag. Vi tycker det är lika roligt att jobba med enmansföretag som stora internationella företag.

 

3. DESIGN & PRODUKTION

Vid det här laget tar vi fram vilka mål du och vi har med projektet och hur vi ska nå dom. Vi samlar in material och specificerar vilka kompetenser som behövs för projektet. Nu börjar vi jobba på formen och på att ta fram känslan som projektet ska ha. Här tas det ofta fram många olika förslag och känslor. Sen börjar produktionen och här är du som kund viktig då det i de flesta produktioner krävs korrektur och åretkoppling för bästa resultat.

 

4. LEVERANS & ÅTERKOPPLING

När produktionen är klar är det dags att släppa hemsidan/skicka broschyren till tryck eller dylikt.
Tack vare upparbetade samarbeten med trygga underleverantörer kan vi säkra bästa resultat varje gång. Efter att produkten är släppt jobbar vi med återkoppling och feedback för att se om allt var till belåtenhet och om det är något vi kan göra bättre till nästa gång.

Kontorsstatistik sedan hemsidan lanserades: